Avem o politică de retur de 14 de zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 14 de zile de la primirea articolului pentru a solicita un retur.

Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nepurtat sau nefolosit, cu etichete și în ambalajul original. De asemenea, veți avea nevoie de chitanța sau de dovada de cumpărare.

Pentru a începe o returnare, ne puteți contacta la sellfluence.co@gmail.com. Dacă returul dvs. este acceptat, vă vom trimite o etichetă de returnare, precum și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți pachetul. Articolele trimise înapoi la noi fără a solicita mai întâi un retur nu vor fi acceptate.

Ne puteți contacta oricând pentru orice întrebare legată de retur la contact@sellfluence.ro.

Daune și probleme
Vă rugăm să vă inspectați comanda la primire și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți un articol greșit, pentru a putea evalua problema și a o remedia.

Excepții / articole care nu pot fi returnate
Anumite tipuri de articole nu pot fi returnate, cum ar fi produsele perisabile (cum ar fi alimentele, florile sau plantele), produsele personalizate (cum ar fi comenzile speciale sau articolele personalizate) și produsele de îngrijire personală (cum ar fi produsele de înfrumusețare). De asemenea, nu acceptăm retururi pentru materiale periculoase, lichide inflamabile sau gaze. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la articolul dvs. specific.

Din păcate, nu putem accepta retururi pentru articole la reducere sau carduri cadou.

Schimburi
Cea mai rapidă modalitate de a vă asigura că primiți ceea ce vă doriți este să returnați articolul pe care îl aveți și, odată ce returul este acceptat, să faceți o achiziție separată pentru noul articol.

Rambursări
Vă vom notifica după ce am primit și inspectat returul și vă vom anunța dacă rambursarea a fost aprobată sau nu. Dacă este aprobată, veți fi rambursat automat prin metoda de plată inițială. Vă rugăm să rețineți că poate dura ceva timp până când banca dvs. sau compania de carduri de credit procesează și postează și rambursarea.

Produse noi si oferte avantajoase?

Lasa-ne mailul tau si vom reveni cu noile produse, si oferte & tips-uri special concepute pentru tine. Te poti dezabona cu un singur click daca nu-ti plac.