TERMEN DE GARANȚIE: 24 luni de la data achiziției SELLFLUENCE S.R.L., cu CIF: RO42854467, se angajează să înlocuiască consumatorului/ cumpărătorului produsul defect pe durata garanției, cu condiția respectării instrucțiunilor de utilizare și întreținere. Nu este necesar să păstrați acest certificat de garanție. Este suficientă prezentarea unei dovezi de achiziție (factura o găsiți în contul dvs.), sau a unui număr de comandă. Prezenta garanție nu se aplică:
    1. pentru elementele consumabile, cum ar fi bateriile sau pentru straturile de protecție, care sunt proiectate pentru a se diminua în timp, cu excepția cazului în care defecțiunea a apărut din cauza unor defecte legate de materiale ori de manoperă;
    2. pentru daune cosmetice, incluzând, dar fără a se limita la zgârieturi, îndoituri și plastic crăpat, cu excepția cazului în care defecțiunea a apărut din cauza unor defecte legate de materiale sau de manoperă.
    3. pentru daune cauzate de accidente, utilizare abuzivă sau greșită, incendii, contact cu lichide, cutremure ori alte cauze externe;
    4. pentru daune cauzate în urma utilizării produsului fără a respecta manualul și specificațiile tehnice;
    5. pentru intervenții, sau daune cauzate de reparații efectuate de persoane care nu sunt reprezentanți Sellfluence®;
Produsele sunt comercializate cu respectarea prevederilor O.G. 21/1992 și Legea 449/2003 (cu modificările și completările ulterioare).

Produse noi si oferte avantajoase?

Lasa-ne mailul tau si vom reveni cu noile produse, si oferte & tips-uri special concepute pentru tine. Te poti dezabona cu un singur click daca nu-ti plac.